Telefon: +385 31 814 080
Fax: +385 31 814 087
E-mail: info@corona-dent.eu

O nama

Coronadent je prvi centar dentalne medicine u istočnoj Hrvatskoj. Za Vaše zdrave, sjajne, bijele zube i čaroban osmijeh brinu vrhunski stručnjaci opće dentalne medicine, dijagnostike i rehabilitacije, koji su vam odsad na dohvat ruke. Osim klasične, lepezu naših usluga zaokružuje estetska stomatološka medicina. Uz svoj visokoprofesionalni tim, Coronadent raspolaže najmodernijom i najsofisticiranijom medicinskom opremom.

Centar dentalne medicine nalazi se na prvom katu Mikene u Ulici pape Ivana Pavla II. 9 (Đakovo, ulaz s Korza) i prostire na 130 četvornih metara moderno uređenog ambijenta.

Medicinski tim Coronadenta čine stomatolog, oralni kirurg, ortodontica, dvije sestre i zubni tehničar, a radno je vrijeme od ponedjeljka do petka od 9 do 13 i od 14 do 19 sati, te subotom po dogovoru.

Budućnost je ove ustanove zasigurno i u razvoju dentalnoga turizma koji će privući brojne klijente iz Švicarske, Austrije i Njemačke, najviše zbog za njih puno povoljnijih cijena istih dentalnih usluga u odnosu na zemlje odakle dolaze. Njihovo će ukazano povjerenje Centar nagraditi turističkim rutama po Slavoniji.


Implantati i proteze

Moderna dijagnostika

Specijalistički pregledi